Dienstrooster – Apotheek Malberg – Maastricht

Apotheek Malberg

Apotheek Malberg

Apotheek Malberg in Maastricht biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven

Welkom bij Apotheek Malberg

U kunt bij ons terecht voor advies en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team is gemotiveerd om u zo goed mogelijk te helpen.

Dienstrooster

Zaterdag

Wij werken samen met Apotheek Sint Pieter, Glacisweg 30-L Tel: 3215900. Deze apotheek is ook op zaterdag geopend van 9 tot 17 uur.

Buiten deze openingstijden in avond weekend en nachtdienst kunt u terecht bij Apotheek Maastricht UMC+ in het azM. Deze apotheek is gelegen in de gang naar de hoofdingang (waar u de bushaltes vindt), tegenover het Stiltecentrum. Volg route 8, niveau 1 (blauw). Tel: 043-3871750

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag zijn wij van 08.00 t/m 18.00 uur geopend.

Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.